Meedoen

Het Haags Symfonie Orkest Euterpe repeteert elke maandagavond onder professionele leiding van een vaste dirigent in de Vrije School, Waalsdorperweg 12, Den Haag (goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer). De repetities beginnen om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 22.15 uur.

Daarnaast is er af en toe een repetitiedag.

Door de liefhebbers onder de leden wordt ook kamermuziek ingestudeerd om deze vervolgens op een speciale kamermuziekmiddag ten gehore te brengen.

dirigent
lid

Het orkest van tegen de vijftig leden is gevarieerd van samenstelling wat betreft leeftijd en orkestervaring van de leden. Kijk voor meer informatie over het orkest op deze pagina.

Op dit moment zijn met name (alt)violisten, contrabassisten en hoornisten met een ruimere speelervaring van harte welkom, maar ook spelers die meer ervaring willen opdoen kunnen zich aanmelden.

Wil je geen lid worden, maar wel af en toe eens meespelen tijdens een concert, bijvoorbeeld omdat je lievelingsmuziek op het programma staat (zie volgende concert), dan ben je ook welkom. Het bijwonen van een minimaal aantal repetities is natuurlijk wel een vereiste.

Als je kennis wilt maken met het Haags Symfonie Orkest Euterpe, kom dan eens langs tijdens een repetitieavond; je bent van harte welkom.

orkest
Donateur worden

Als donateur van het Haags Symfonie Orkest Euterpe

  • ondersteunt u het orkest
  • ontvangt u jaarlijks een gratis toegangsbewijs voor een concert
  • ontvangt u een uitnodiging voor een kamermuziekmiddag speciaal voor donateurs
  • wordt u op de hoogte gehouden.

U wordt donateur door minimaal € 25,00 per jaar over te schrijven naar giro 131027 t.n.v. Haags Symfonie Orkest Euterpe te Den Haag.

Mozart